TAPAHTUMAN JÄRJESTÄJÄ

Tapahtuman virallisena järjestäjänä toimii Liikuntaseura MILO, joka on keväällä 2022 perustettu liikuntaseura. Seuran tavoitteena on ollut alusta lähtien järjestää matalan kynnyksen toimintaa erityisesti alueille, joissa toimintaa on vähäisesti tai ei ollenkaan. Tällä hetkellä Liikuntaseura MILO järjestää toimintaa Kouvolassa sekä Tampereella liikuttamalla noin 150 lasta viikoittain. Tapahtuman tuotto ohjataan seuran lasten ja nuorten toiminnan ylläpitämiseen sekä kehittämiseen.

TAPAHTUMAN ARVOT

TAPAHTUMATIIMI

LEEVI PERKIÖ

Tervehdys kaikille Milosports-tapahtumaan osallistujille! 

Olen Leevi, 23-vuotias ja opiskelen tällä hetkellä liikunnanohjaajaksi ammattikorkeakoulussa. Intohimoni liikuntaan ja terveyteen ohjaa minua jatkuvasti oppimaan ja kehittymään. Milosports-tapahtuma tarjoaa mahtavan tilaisuuden yhdistää erilaiset urheilulajit ja haastaa itseäni tapahtumanjärjestäjänä sekä muita kilpailijoita antamaan kaikkensa monipuolisessa kisassa.

Fiilikseni tulevasta tapahtumasta ovat erittäin hyvät ja innokkaat. Odotan uusia kokemuksia, haasteita ja ennen kaikkea mahdollisuutta viettää aikaa muiden liikunnasta innostuneiden ihmisten kanssa. Toivon, että voimme yhdessä luoda unohtumattoman ja energisen tapahtumakokemuksen kaikille!

Nähdään Milosports -tapahtumassa!

OONA SYDÄNMAA

Moikka!

Olen Oona ja olen 23-vuotias yhteiskuntatutkimuksen opiskelija. Olen mukana toista vuotta järjestämässä Milosports-tapahtumaa, koska liikunta on itselleni erityisen iso voimavara ja haluaisin innostaa muitakin löytämään mieluisan tavan liikkua.

Mielestäni multisport on huikea laji, koska se tarjoaa vaihtoehtoja eri tasoisille liikkujille ja lajin monipuolisuus tekee liikkumisesta mielenkiintoista ja koukuttavaa. Halusimme luoda oman multisport-tapahtuman, koska tällä hetkellä tapahtumia ei järjestetä tarpeeksi ja Kymenlaaksosta löytyy loistavat puitteet lajin harrastamiselle. Haluan toteuttaa tapahtumaan osallistuville onnistuneen kokonaisuuden, joka sytyttää heidän kipinänsä liikkumiseen.

Niinpä, olitpa aloittelija tai konkari, tule mukaan haastamaan itseäsi mielekkään liikunnan parissa. Milosports-tapahtumassa on tilaa kaikenlaisille liikkujille. 

Nähdään syyskuussa!

IITA HEIKKILÄ

Heippa!

Mun nimi on Iita, opiskelen kolmatta vuotta liikunnanohjaajaksi Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa. Minulle on erityisen tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi, jonka vuoksi lähdin opiskelemaan liikuntaa. Haluan tulevana ammattilaisena leivittää liikunnan iloa ja sitä kautta lisäämään hyvinvointia.

Lähdin mukaan Milosports-tapahtumaan, koska tapahtuman tuotto käytetään lasten ja nuorten matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksien kehittämiseen. Haluan myös oppia lisää projektityöskentelystä.

Tuon tapahtumaan omalta osaltani jo kertyneen ammattitaidon lisäksi, uusia näkökulmia projektin työstövaiheessa sekä haluan luoda omalla toiminnallani positiivisen ja turvallisen ilmapiirin.

Mukavaa kevättä!