MILOSPORTS 2023 - KOKO PERHEEN LIIKUNTATAPAHTUMA


Milosports


Milosports 2023 tarjoaa matalan kynnyksen multisport -tapahtuman kaiken tasoisille liikkujille. Tapahtuman tavoitteena on tuoda perheet ja ystävät yhteen liikunnan pariin. MILO Challenge -sarja tarjoaa perinteisen multisport elämyksen huikein quest-tehtävin. Noin 40 kilometrin reitti edetään kahden hengen joukkueissa juosten, pyöräillen ja meloen. MILO Fun -sarja haastaa niin kuntoliikkujat, kaveriporukat kuin työpaikankin yhteisöt ottamaan toisistaan mittaa hupimielisessä kilpailussa. Noin 5 kilometrin reitti kuljetaan jalan ja sarjaan voi osallistua 2-6-hengen joukkueissa. Reitin aikana joukkueet pääsevät testaamaan taitojaan monipuolisissa yllätystehtävissä. HIPPO Family ja MILO Junior -sarjat puolestaan tarjoavat yhteistä tekemistä perheille ja ystäville. Molemmissa sarjoissa liikutaan noin 1,5 kilometrin matka jalkaisin ja yllätystehtävissä vaaditaan erilaisia taitoja, kuten nokkeluutta ja muistia.

Tapahtuma järjestetään 12.8.2023 Kouvolan Anjalassa, Ankkapurhan kulttuuripuistossa. Kilpailun lisäksi tapahtuma tarjoaa kokopäiväisen nautinnon, sillä tapahtuma-alueelta löytyy ravintola, kahvila, myyntipisteitä, liikunta-aktiviteettejä sekä musiikkia. Jokaiselle löytyy siis varmasti jotakin! Toivotamme kaikki ilolla osallistumaan ikimuistoiseen liikuntapäivään! 


Mitä on multisport?


Multisport on monipuolinen kestävyyspainoitteinen kilpailu, joka koostuu useista eri lajeista. Multisportin perusrakenne koostuu suunnistuksesta, juoksusta, melonnasta ja monipuolisista quest-tehtävistä. Multisport lajina tarjoaa runsaasti haasteita niin fyysisesti kuin henkisestikin sekä upean mahdollisuuden liikkua luonnossa. Laji on loistava valinta niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan ja kehittää monipuolisesti eri lihasryhmiä. Se sopii erinomaisesti myös niille, jotka etsivät uusia haasteita ja motivaatiota liikuntaan. Multisportin harrastaminen edistää kestävyyttä, koordinaatiota, tasapainoa ja keskittymiskykyä.

Multisportin perusajatuksena on edetä reitti joukkueena mahdollisimman nopeasti suunnistaen lähdöstä maaliin erilaisia liikuntamuotoja hyödyntäen.

Multisport on loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja osallistua yhteisöllisiin tapahtumiin. Multisport tapahtumia järjestetään ympäri maailmaa ja tapahtumissa on usein eri tasoisia osallistujia.