PALAUTE 2023

Vuoden 2023 tapahtumasta palautetta kerättiin sähköpostin sekä sosiaalisen median avulla. Alustana palautteen keruulle toimi Microsoft Officen Forms-työkalu. Palautteeseen vastasi yhteensä 47 osallistujaa. Alla on yhteenvetoa palautteesta sekä vastauksia tulevaa tapahtumaa ajatellen. Iso kiitos vielä kaikille palautteeseen vastanneille!


ARVOSANAT TEEMOITTAIN (ASTEIKOLLA 1-5)

 • Tapahtumapaikka (4.60)
 • Kilpailureitti (4.55)
 • Yllätystehtävät (4.20)
 • Ruokailu (4.10)
 • Tiedotus (3.70)

NOSTOJA AVOIMESTA PALAUTTEESTA

MISSÄ ONNISTUIMME?

 • "Onnistuitte erittäin hyvin tapahtuman järjestämisessä ja tapahtuma oli aivan loistava. Nautimme päivästä täysin rinnoin ja odotamme ensi vuotta ja uutta tapahtumaa. Reitit ja tehtävät oli hyviä ja testasi todella fyysisesti kilpailijaa."
 • "Hyvällä fiiliksellä tehty tapahtuma! Iso kiitos teille! Päivä oli kokonaisuutena onnistunut ja meillä oli hauska päivä!"
 • "Tapahtumassa oli mukava tunnelma, myös kisaajien kesken maastossa. Erittäin hyvä reitti. Mahtavat puitteet järjestelyille. Missään vaiheessa kisatessa ei tullut ajatusta, että joku järjestely ei toimisi."
 • "Hyvin suunniteltu reitti, riittävästi haastetta suunnistuksellisesti. Kaikki järjestelyt kisan aikana toimivat todella hyvin.
 • "Erittäin onnistunut tapahtuma. Questrasteillä käynnit hyvin selkeitä, eli leima per rasti. Joissain kisoissa leimataan tullessa ja lähtiessä mikä aiheuttaa välillä sekoilua. Palautusjuomatarjoilu heti maalissa ehdottoman hyvä. Reitti oli mukavan vaihteleva, välillä pikkupolkuja, ja välillä vetävää baanaa."

 • "Tapahtuma oli järjestetty todella monipuolisesti ja ajatuksella, rastit olivat hauskoja ja yhteishenki kaikkien mukana olleiden kanssa mukavaa ja toimivaa. Odotan innolla ensi kesää!"

MITÄ OLISIMME VOINEET TEHDÄ PAREMMIN?

 • "Molemmille kilpailijoille sama/samat kartat, vähän monipuolisempia tehtäviä (enemmän aivotyötä/keskittymistä/tarkkuutta jne.) ja ehkä rasteille vähän enemmän porukkaa valvomaan suorituksia ja neuvomaan."

 • "Testävien fyysisyys hiukan yllätti, mutta tulipahan tehtyä. Ehkä olisin kaivannut lisää hauskoja tehtäviä tai ylipäätään jokunen quest-tehtävä lisää. Saippualiuku oli superkiva! Rastihenkilökunnan aktiivisuus oli aika vaisua. Kannustus ja hyvän hengen luominen tehtävään ei olisi haitaksi! Musiikkiakin kenties ja valokuvaamista. Selkeämpää ohjeistusta ehkä joillakin rasteilla olisi myös kaivannut."

 • "Kartta kisakeskuksessa etukäteen, tai se meni ainakin minulta ohi, jos sellainen oli. Helpottaa maalin jälkeen saunan löytämistä ym. Rastimääreet, tosin nyt ei ollut kuin yhdet rastit ja ne oli paikallaan/helposti löydettävissä. Kaksi karttaa olisi myös kiva, että molemmat voi suunnistaa."

 • "GPS-seuranta oli erinomainen, mutta viralliset tulokset olisi voinut lähettää maailmalle nopeammin ja niistä olisi voinut tiedottaa paremmin. Ruokailun ajoitus oli hieman epäselvä keittiön ja kilpailuinfon välillä. Somenäkyvyyden kannalta lienee hyvä idea ottaa kuvaaja seuraamaan kilpailijoita tapahtuman ajaksi, jolloin kisaajat voisivat myös jakaa kuvia eteenpäin kisan jälkeen."

KEHITYSKOHTEET VUODELLE 2024


KILPAILUKOKEMUS

Molemmille joukkueen jäsenille tulee olemaan omat kartat, jotta molemmat pystyvät osallistumaan suunnistukseen ja karttoihin merkitään rastimääreet selkeyden vuoksi. Reitin varrella tulee olemaan vähintään yksi tai useampi tankkauspiste, josta on ilmoitettu kilpailijoille etukäteisinfossa. Lisäksi GPS-seurannan linkki jaetaan etukäteisinfossa, jotta kotijoukot pääsevät seuraamaan kilpailua. Ajanotosta osallistujat pääsevät näkemään rastiväliajat.


TIEDOTTAMINEN

Vuonna 2024 kehitämme tiedottamista tapahtumaa ennen sekä tapahtumapäivänä. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että luomme kattavamman etukäteisinfon, joka on myös saatavilla englanniksi. Lähetämme osallistujille etukäteen tapahtuma-alueen kartan, joka on myös löydettävissä kilpailupaikalta. Lisäksi ohjeistamme paikalla olevan talkooväen paremmin, jotta tietoa on mahdollista saada usealta henkilöltä tapahtumapaikalta.


TAPAHTUMAFIILIS

Haluamme luoda osallistujille kunnollisen tapahtumafiiliksen. Tapahtumaan tulee äänentoisto, josta saadaan kuulutettua infoa sekä soitettua musiikkia. Tapahtuma-alueella sekä reitin varrella on valokuvaajia, jotka ovat ikuistamassa tapahtumakokemusta. Lisäksi rastipisteillä on porukkaa kannustamassa ja luomassa hyvää fiilistä.


RUOKAILU

Tulemme järjestämään ruokailun itse, joten ruokailemaan pääsee joustavasti koko päivän aikana.