Tapahtuman järjestäjä


Tapahtuman järjestäjänä toimii Liikuntaseura MILO, joka on perustettu keväällä 2022. Liikuntaseura MILO on panostanut erityisesti matalan kynnyksen liikuntamahdollisuuksien kehittämiseen ja se järjesti kesällä 2022 liikuntaleirejä Kouvolan alueella, joihin osallistui yhteensä noin 200 lasta. Leirien lisäksi MILO:lta löytyy kokemusta liikuntakerhojen sekä soveltavan liikunnan järjestämisestä. Joulukuussa 2022 MILO palkittiin Vuoden teko -tunnustuksella, jonka myönsi Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kaakkois-Suomen piiri kiitoksena työstä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Lisää MILO:sta ja sen toiminnasta voi lukea seuran verkkosivuilta https://www.liikuntaseura-milo.com.

Tapahtuman avulla MILO haluaa laajentaa toimintaa lapsista ja nuorista kaiken ikäisiin liikkujiin. Tapahtuman tavoitteena on innostaa liikunnan pariin sekä kertoa paikallisista liikuntamahdollisuuksista. 

Tapahtumatiimi

Oona Sydänmaa


Moikka!

Olen Oona Sydänmaa ja toimin tapahtuman suunnittelijana sekä vastaavana. Minulta löytyy kokemusta tapahtumien järjestämisestä Liikuntaseura MILO:n kautta. Perustimme seuran yhdessä Leevin kanssa viime keväänä ja olemme panostaneet matalan kynnyksen liikuntatoiminnan kehittämiseen. Olen erittäin innoissani tulevasta tapahtumasta, sillä vastaavanlaista kokonaisuutta ei ole aiemmin nähty Kymenlaakson alueella. Takaan osallistujille hauskan päivän nauttien yhdessäolosta ja liikunnasta! 

Leevi Perkiö


Moro!

Minun nimeni on Leevi Perkiö. Toimin tapahtumassa tapahtumasuunnittelijana. Olen myös Liikuntaseura MILO:n perustajajäsen ja olen ollut hyvin aktiivisesti mukana seuran eri vaiheissa. Olen hyvin innoissani Multisports -tapahtumasta, joka järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa ikinä! On erittäin jännittävää luoda jotakin täysin uutta Kymenlaakson alueelle ja toivommekin, että mahdollisimman moni löytäisi tapahtumapäivänä paikan päälle. Luodaan yhdessä kesän hauskin tapahtuma!  

Janne Suur-Hamari


Moro! 

Olen Janne Suur-Hamari ja toimin pääsääntöisesti tapahtuman markkinointitiimissä. Kokemusta alaan liittyen löytyy koulunpenkiltä, ja opiskelen Jyväskylän ammattikorkeakoulussa liiketaloutta. Opinnoissani olen suuntautunut urheiluliiketoimintaan. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntä ja tavoitteena tulevaisuudessa olisikin päästä työskentelemään urheilun parissa. Meillä on hyvä projektitiimi kasassa ja pystymme varmasti luomaan jokaiselle positiivisen ja ainutlaatuisen tapahtumakokemuksen! 

Niko Vainikainen


Olen Vainikaisen Niko ja toimin tapahtuman markkinointitiimissä. Omaa kokemusta löytyy myynnistä ja markkinoinnista aiemmista töistä, sekä opiskelen aihetta Jyväskylän ammattikorkeassa. Oma osaamiseni näkyy tapahtumassa enemmän markkinoinnin suunnalla ja erinäisissä ideoissa, mitä tapahtumakylästä löytyy. Tapahtumassa minua innostaa se, että se on ainutlaatuinen Kymenlaakson alueella, sekä pääsemme nostamaan intoa urheiluun. Milosports 2023 tulee olemaan ainutlaatuinen tapahtuma ja toivottavasti näen mahdollisimman monet teistä siellä! 

Tapahtumapaikka

Kymijoen rannalla on upea Ankkapurhan alue, joka tarjoaa monipuolisen kattauksen elämyksiä, kulttuuria ja historiaa. Alueella on toimintaa niin perheille, liikkujille kuin kulttuurinystäville. Ankkapurhan tilat ja ohjelmatarjonta mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Käytössä on 149 majoituspaikkaa, ravintolapalvelut, kokoustiloja ja erilaisia ohjelmapalveluja. Lisäksi mahdollisuus nauttia maisemista Känkkärän luontopolulla tai pelata frisbeegolfia 20-väyläisellä Ankkapurha Disc Golf Parkin radalla.

Kesäaikaan voit nauttia kahvit tunnelmallisessa Makasiinikahvilassa ja tutustua taidenäyttelyihin Anjalan kartanolla. Ankkapurhan alueella järjestetään myös erilaisia tapahtumia yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri vuoden!