Osallistumisehdot


1) Yleiset ehdot

A. Vakuutus

Kilpailijat kilpailevat omalla vastuullaan. Kilpailijoita ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, vaan jokainen kilpailija huolehtii omasta vakuutusturvastaan itsenäisesti.

B. Tietosuoja & valokuvaus

Tapahtumaan osallistuvien ja joukkueen nimet julkaistaan tapahtuman nettisivuilla osallistujalistassa sekä tapahtuman jälkeen tulosluetteloissa (MILO Challenge & MILO Fun).

Tapahtumassa otettua valokuva -ja videomateriaalia käytetään tapahtumaan liittyvässä tiedotuksessa sekä markkinoinnissa. Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyt, että järjestäjällä on oikeus käyttää sinusta otettua materiaalia näissä tarkoituksissa. Osallistujat ovat oikeutettuja käyttämään järjestäjän kuvamateriaalia omissa somepäivityksissään, mutta kuvaajan nimi on mainittava.

C. Viestintä

Tapahtuman järjestäjä lähettää ennen tapahtumaa ja tapahtuman jälkeen sähköpostilla osallistujia palvelevaa tietoa tapahtumasta ja sen yhteistyökumppaneista.

2) Peruutusehdot & muutokset

A. Ilmoittautumisen peruminen tai muutokset

Joukkue on velvollinen vastaamaan varamiesten hankinnasta peruuntumis-, sairaus- sekä loukkaantumistapauksissa. Ilmoittautuminen on sitoja ja osallistumismaksuja ei palauteta eikä osallistumista ole mahdollista siirtää toiseen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen on mahdollista siirtää veloituksetta toiselle henkilölle tai joukkueelle. Mahdollinen siirto täytyy ilmoittaa tapahtumanjärjestäjälle viimeistään 7.8.2023 mennessä. Tätä myöhemmistä muutoksista peritään 10€ lisämaksu (HIPPO Family & MILO Junior ei lisämaksua).

B. Sääntöjen muutokset

Kilpailun järjestäjällä on oikeus tehdä muutoksia ennen kilpailun alkua ja sääntöjä voidaan muokata myös kilpailun aikana, jos ne todetaan puutteellisiksi.

3) Tapahtuman peruuntuminen

A. Jos kilpailu joudutaan perumaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) 4.8.2023 mennessä, palauttaa järjestäjä osallistumismaksun kokonaisuudessaan 10,00€ käsittelykulua lukuun ottamatta.

B. Jos kilpailu joudutaan perumaan järjestäjästä riippumattomista force majeur syistä (esim. vaaralliset olosuhteet) 5.8.2023 tai myöhemmin, palauttaa järjestäjä 50 % osallistumismaksusta.